josephinesliv

5-årsbesiktning

Så idag var det dax, 5-årskontroll stod på schemat. Jag kan säga att det var inget som Nick var särskilt pigg på att göra…. Vägen ner till BVC så sa han hela tiden att jag vill inte… När vi blev uppropade så började han grina, ville inte gå in men det gjorde vi. BVC-sköterskan började småprata med Nick fast han grinade & japp han slutade & svarade på hennes frågor 🙂 När det skulle kollas syn så fick han sitta i mitt knä för sitta själv ville han inte. Killen har riktigt bra syn, sedan var det vägning, vågen stannade på 24kg, mätningen gick lika bra den & ja vi har en lång kille här hemma… 😉 119,5cm över havet. Han följer sina kurvor perfekt.

Det var u även en spruta som skulle tas & då kan ni tro var han riktigt duktig. Han skulle sitta på egen stol & inte ett ljud gav han ifrån sig när hon stack honom. Om jag var stolt?? Självklart!!! Från att han grinade när vi kom in till att han klarade allt så himla bra, utan några konstigheter. Det känns rätt konstigt att man inte ska till BVC något mer.

Efter att han gjort allt detta så fick han välja ett klistermärke eller en tatuering.. Det blev det sistnämnda, snacka om att killen har koll för han tog en kräfta & det är ju hans stjärntecken 🙂 Han var riktigt stolt när vi gick därifrån. Då sa han: Mamma, jag ville vara kvar där för det var så skoj.. haha Jag  tror att  våran BVC sköterska skötte sig bra elelr avd säger ni?? hihi

jossans iphone 176

 

Ja det är bara att inse att barnen börjar verkligen bli stora… Tur att man inte åldras i deras takt 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats