josephinesliv

Att få träffa sina idoler…. Liam, Rebecka & Charlie

I går så fick barnen jullov, vilket var efterlängtat såklart. Vid 13 tiden åkte vi till Stinsen i Häggvik. Först kikade vi lite i affärer. Sedan var det dax att ta plats vid scenen, där idol finalisterna skulle uppträda.

Vi var där med barnens kusiner, vi fick bra plats på ena sidan längst fram vid staketet. Sedan att vi fick stå där & vänta i ca 45 minuter innan idolerna kom ut & sjöng är ju en helt annat historia. Även fast Nick gjort detta tidigare så tyckte han att det var jobbigt..

Förväntansfulla tjejer som strax ska få se sina idoler… Så började det.. & Först upp på scen var Charlie.

Här ser man Elika, Nick & Elizas händer, tänk vilken lycka när han tar i deras händer.. hihi

Efter honom så var det Rebeckas tur…

Även denna gång så hade barnen tur & fick känna på idolens hand 😉

När Rebecka sjungit klart så var det då dax för…. Liam Idolvinnaren 2016 att uppträda. Om man tyckte att det skrikits innan så var det inget mot för när Liam klev upp på scen.. haha.

Så duktig kille, helt klart en värdig vinnare!

När Liam sjungit klart så gick vi en trappa upp där det skulle bli signering. Säger bara, smart drag av oss att gå då, för kön var redan lång. Vi stod ca 1½ timme i kö, så det gick rätt fort. Vad gör man inte för sina barn 😉

När vi sedan kom fram & barnen fick sina posters signerade & fick knäppa kort med idolerna, då vet man att man gjorde rätt 😉 För dom blickarna från barnen säger allt!

Lite suddig bild men vad gör väl det… 😉

För Elika som hejjat på Rebecka under Idol så var detta magiskt. Så när Rebecka sa till Elika att hon hade fint läppstift då var Elikas dag gjord 🙂

Detta gjorde Nicks dag, att få ta kort med Liam. Liam tyckte att Nick hade cool frisyr, han frågade även hur det var med Nick.

Såklart så knäppte Elika kort med Liam oxå. Han tyckte att hon hade en fin rosett i håret & när han sedan signerade hennes poster, så kikade han upp på henne & log för att sedan göra ett hjärta. Då tror jag Elika dog lite 😉

Så härliga Idoler alla tre, tog sig tid att småprata med alla sånt gillas!!

Nöjd kille med sin poster signerad av de tre idol finalisterna.

Elika med sin poster signerad av de tre idol finalisterna.

Barnen fick en rolig start på jullovet måste jag säga.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats