josephinesliv

Buzzador- Santa maria Street food

Här hemma så äter vi oftast tacos på fredagar som dom flesta andra… Visst tacos är ju gott men när man äter det för ofta så blir det uttjatat till slut. Så när jag kom med i kampanjen santa maria street food som buzzador hade så blev jag riktigt glad.

Jag hade fyllt i att vi gärna testar den man kunde ha fisk (lax) i. Så den fick vi & jag gick & letade efter brödet, kryddan & såsen som man skulle ha.

Santa maria street food

Det var enkelt att göra i ordning & allt som man behövde för att kunna göra pulled salmon fanns med i samma påse som kryddorna. Den påsen var liksom uppdelad i två fack & högst upp låg stekpåsen & bandet man behövde för att kunna knyta i hop påsen.

Sen var det bara attslänga in påsen i ugnen i ca 20 minuter. Under tiden så fixade vi lite gurka, creme fraiche, ananas, sallad

Jag la nog på lite mycket på min men jag fick i hop den & det räckte gott & väl med en. Men gott var det & den där lemon chutney som man skulle ha till… mums säger jag bara….

Så nästa gång vi ska äta tacos så får det nog faktiskt bli denna variant. Båda barnen tyckte oxå att det var gott, detta får verkligen tummen upp från oss. Så skoj med olika varianter på tacos så man slipper bli less på den vanliga…

När ni äter tacos vilken variant brukar ni ha??

Så vi tackar Buzzador & Santa Maria Street Food för att vi chansen att testa detta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats