josephinesliv

Elika 10år!

Tänk att vi nu har en 10-åring här i huset, helt galet att hon redan är 10år…. Hur fort har inte tiden gått egentligen??? Det är ju knappt att man hinner med själv.

Iaf den dagen hon fyllde år så önskade hon sig våfflor med chokladsås & sjävklart så fick hon det. Så mysigt att gå in & gratta henne, såklart så fick hon frukosten på sängen det är ett måste när man fyller år.

Nick hade klivit upp & gjort ett sånt fint kort till Elika, han hade skrivit det helt själv & kom in för att visa mig innan vi gick ner & gjorde i ordning frukosten som hon ville ha.

I present så fick en ny mobil, vilket hon inte alls förväntade sig så hon blev uppriktigt glad. Hon fick två böcker från morfar & maggan & sedan lite pengar från mama Khosi & baba Farhad. Även en magtröja som hon kikat på fick hon av oss.

Sjävklart så hade jag fixat en tårta & Elika hade själv valt vad hon ville ha, så den blev fylld med vaniljkräm & chokladkräm, spacklad med grädde för att sedan dekoreras med olika choklad som Elika gillar.

Det var en mycket nöjd 10-åring som somnade med ett leende på läpparna, hon sa flera gånger under dagen att det var hennes bästa födelsedag någonsin!

Då blir man glad som föräldrar också.

Såklart så fanns det lite annat gott som jag hade bakat, jag tror nog att det mesta gick åt, vilket måste vara ett bra betyg eller? 😉

Tänk att hon varit så liten… Helt sjukt! När hon föddes så vägde hon endast 2190g & var 44cm lång….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats