josephinesliv

Elikas tjejmiddag!

Elika fyllde ju hela 9år förra lördagen & hon hade bestämt att hon ville ha tjejmiddag, så då fick det bli så. Så det blev tacos till middag det är ju enkelt att fixa & dom flesta gillar det. Det bjöds även på popcorn, chips, frukt, festis & även glass. Som det verkade så hade alla skoj, det dansades limbo, dom lekte burken, öppnade presenter. Alltså tjejer i denna ålder, gud som dom skrattade, skoj var det att lyssna på dom, dom pratade om allt mellan himmel & jord… Såklart knäpptes det kort men jag tänker inte lägga ut några på tjejerna, så det får bli dukningen & Elika.

Här håller Elika på att fixa med bordsplacering 😉

Födelsedagsbarnet <3

Tänk att hon blivit så stor att hon nu vill ha tjejmiddagar 😉 Som sagt skoj hade dom & jag tror dom gärna hade varit kvar längre.. hihi.

Så nästa gång kanske det får bli pyjamasparty 😉 Det var iaf en tjej som stannade kvar & sov över & det var Nattis. Så när alla andra tjejer åkt hem så var det bara Elika & Nattis så det blev lite tystare här & tjejerna kikade igenom alla Elikas presenter & började måla i någon målarbok, för att sedan testa att göra egna armband vilket dom la bort på en gång… Jag måste kika på det så Elika kan pyssla med det, jag fattade inte riktigt hur man skulle göra….

Tjejerna på söndagen helt inne i sina telefoner… hihi

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats