josephinesliv

En härlig semester uppe i Sundsvall

Så har vi nu kommit hem från våran vecka uppe i Sundsvall där vi hann med en hel del… Mamma hade ju som sagt fixat så vi skulle campa med allt vad det innebär. Ni kan ju gissa vad barnen sa när dom fick reda på det… Båda tyckte det skulle bli riktigt roligt & det hade vi också.

Det blev dock inte riktigt som vi tänkt från början men resultat blev toppen. Vi var på söndagen & kikade runt uti skogen vart vi skulle kunna tänkas ställa upp tältet & där man även kunde fiska & grilla… Vi hittade mysiga plaster för tältning & grillen men då kunde/fick man inte fiska & det gick inte bada där.

Så vi hamnade i vivstavarvstjärn (timrå) där kan man fiska, bada.

Nick tyckte det var riktigt roligt att få fiska & det var nog tur att Jack & Jessica kom för annars hade vi nog aldrig fått någon fisk… Dock släpptes gäddan tillbaka för den var inte så stor.

Nick han lyckades fastna med kroken både i shortsen & skosnörena men det ordnades sig. Vi fick en hel del besök min mormor, min kusin & så min morbror med fru kom förbi & som jag skrev tidigare även Jack & Jessica.

En liten grill hade vi också med oss så där blev det både hamburgare, korv & såklart lite marshmallows. Innan det var dags att sova så spelade vi kort & gud så skoj vi hade.

Man behöver en hel del när man ska campa…. Tur det bara var en natt 😉

Vi har även hunnit med att bada & då både på Himlabadet & Kubenbadet

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats