josephinesliv

Förra lördagens innebandy cup

Förra lördagen så hade Nick innebandy cup, så det var bara att kliva upp riktigt tidigt för samlingen var kl 7… Visst Nick var trött när jag gick in & väckte honom men han klev upp på en gång.  Mamma/mormor var ju också här så hon skulle också med så Nick gick in & väckte henne.

Efter vi ätit frukost & vi fått på oss kläder så åkte vi mot Häggvikshallen. Det var tre lag från Grimsta AIK & dessa skulle spela 3 matcher var. Nick fick spela 4 matcher då det saknades spelare, men det tyckte han bara var roligt. Visst vissa matcher så gick det inte superbra men så är det, ibland vinner & ibland förlorar man. Båda delar är lika viktigt tycker jag.

I väntan på nästa match så skulle det trixas lite..

Det var ju en himla tur att det fanns kaffe till försäljning hur skulle denna mamma & mormor annars klara sig 😉 Mormor köpte även några lotter i jakt på vinst innehållande 2st vinglas från Per Moberg… Men hon fick åka hem utan dem….

Påfyllning av lite energi så man orkar med alla matcher, då passar en toast bra.

Nöjd kille med en medalj runt så åkte vi hemåt. Nu blickar vi framåt till nästa cup som äger rum här i Upplandsväsby den 22 okt.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats