josephinesliv

Gainomax proteinbar

I annonssamarbete med Gainomax fick jag hem 6st proteinbars med olika smaker, jag kan på en gång säga att den som jag som jag gillade bäst blev blueberry. Så himla god att jag lätt skulle kunna äta den varje dag hela tiden… haha

Ja alltså ni förstår ju själv, vem gillar inte blåbär??? Att det sedan är vitchoklad runt om… behöver nog inte säga så mycket mer eller?

Denna med darkchocolate är inte heller så tokig, jag tycker om mörkchoklad annars så kanske därför. För är man mer en mjölkchokladtjej så kanske denna smakar för mycket choklad..

Denna med toffeesmak… alltså kolasmaken man får i munnen… så god, smakar verkligen kola även den en favorit fast inte lika mycket som darkchocolate & blueberry..

Denna med fudge seasalt blev jag besviken på, visst fudgen känner man men inte seasalt… finns salt med så ska det kännas oxå eller tycker inte ni? Så det var tråkigt.

Denna med raspberry kommer nog faktiskt på delad första plats med blueberry… Så man kan ju ana en viss grej här.. Att jag gillar bars som har bär i sig.
Dessa bars har passat perfekt att både ha med sig på jobbet & att kunna ta när man kommit hen efter att gått en PW. Så jag kommer verkligen alltid ha en väskan & några i skåpet här hemma

Caramel triple nut, var tyvärr ingen favorit hos mig & ingen jag kommer köpa. Jag kunde inte ens äta upp den… så den får inget bra betyg från mig. Jag kunde inte med nötterna i & då brukar inte vara känslig för sånt…
Jag vill verkligen tacka både @Nouw & Gainomax för att jag fick chansen att testa dessa bars, nu vet jag vilka jag ska handla när jag är ute på språng.
#gainomaxonthego

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats