josephinesliv

Gladiatorerna- Inspelning

I helgen så var vi upp till Sundsvall för att gå på gladiatorerna inspelning som mamma/mormor köpt biljetter till, ni kan ju gissa om barnen blev glada 😉 Elika blev helt tyst en sekund, hon hoppade upp i mormors famn & var riktigt glad för överraskningen.

Ni vet väl att när man ska på gladiatorerna så måste man ju ha skyltar med sina favoriters namn på, det kom ju Elika på, sagt & gjort mamma/mormor tog fram ritgrejer & bra skyltmaterial 🙂 Sedan var barnen i full gång med att fixa sina skyltar, jag måste säga att dem var riktigt duktiga.

Elika & Nick Nov-14 001

 

Elika & Nick Nov-14 006

 

Elika & Nick Nov-14 017

 

Elika & Nick Nov-14 010

 

Elika & Nick Nov-14 022

 

Elika & Nick Nov-14 031

 

Vi var där i lördags & på inspelning som började kl 12 om jag nu minns rätt så kommer det vara program 5. Det är iaf första semifinalen vi fick se & det var riktigt skoj att få se hur det går till när det spelas in 🙂 Jag kommer självklart inte visa några bilder på utmanarna utan endast på gladiatorerna men det förstår ni säkert… 😉

Elika & Nick Nov-14 033

 

Elika & Nick Nov-14 034

 

Elika & Nick Nov-14 035

 

Elika & Nick Nov-14 046

 

 

Elika & Nick Nov-14 052

 

jossans iphone 060

 

jossans iphone 063

 

Elika & Nick Nov-14 048

 

Gry Forsell är såklart programledare 🙂

Elika & Nick Nov-14 054

 

Jag knäppte faktiskt inte så mycket kort utan jag var helt inne i inspelningen 😉 Mellan tagningarna så kommer gladiatorerna ut till alla som var där & hade man turen så fick man knäppa kort med dem & kanske få en autograf…. Mina barn hade turen att få knäppa kort tillsammans med sina favoriter så ni kan ju gissa om dem var glada…..

Jag tror jag låter bilderna tala för sig själva där faktiskt….

jossans iphone 072

 

Elika & Valkyria

 

jossans iphone 077

 

ja, är barnen glada är mamman glad 😉

Nick ville endast knäppa kort med Hero så det var ju tur att han kom dit där vi var medans Elika ville knäppa med nästan alla, så hon knäppte även kort med dessa två tjejer:

jossans iphone 074

 

Elika & Storm

 

jossans iphone 078

 

Elika & Bullet

 

Ja det var en lång dag men det var helt klart värt det & roligt var det, visst det var ju pauser & några omtagningar men det får man ju räkna. Barnen måste jag säga skötte sig oxå riktigt , Nick frågade bara en gång om vi inte skulle åka hem snart… Då var det inte så långt kvar heller så jag sa att när hinderbanan är gjord då åker & det godtog han.Så detta skulle jag lätt kunna göra igen.

Nu väntar vi med spänning till våren & se om vi kommer synas på tv 😉 Ja, jag antar att ni vet vilken kanal detta program brukar gå på… TV4 såklart… hihi

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats