josephinesliv

Goodiebag…

Jag skulle ha gått på en pressvisning hos living and room för ett tag sedan men då blev hon som skulle hålla i det sjuk så det var ju synd att det inte blev något, men att man blir sjuk kan man absolut inte rå för, fick någon dag efter det hem ett mail om att man skulle skicka in sina uppgifter så skulle en goodiebag skickas & jag menar det hade jag absolut inte förväntat mig, jag skickade in mina uppgifter & idag kunde jag hämta ut ett stort paket. I där låg så otroligt fina produkter, har nog aldrig varit med om dyligt… Så ni kan ju gissa om jag blev glad, hur otroligt fint gjort är inte detta <3 Jag ser verkligen framemot en ny inbjudan & få se alla produkter ”live” har kikat i katalogen nu i eftermiddag & ja självklart hittade jag hur mycket fint som helst! Farligt juh 😉 Barnen tyckte även dem om produkterna & kudden som man fick den la Nick beslag på en gång & det är ett bra betyg! Fick två fina ljusstakar som ser ut som små hus & i skorstenen ska ljuset sitta, 4 otroligt fina muggar från serien openmind fick man oxå & självklart har jag redan invigt en att dricka kaffe ur, så goda att dricka ur & härliga att hålla! Tror bestämt att jag vill ha flera av den sorten. Jag kände att jag var bara tvungen att skriva lite nu ikväll om dessa fina produkter.

Elika & Nick okt-14 023

Elika & Nick okt-14 019

Elika & Nick okt-14 020

Elika & Nick okt-14 034

Elika & Nick okt-14 047

 

Denna kaffemugg passar perfekt till min nespressomaskin & det är ett stort + 🙂

Elika & Nick okt-14 062

Elika & Nick okt-14 064

Tack så otroligt mycket för dessa fina produkter! Living and room

Otroligt fint gjort att skicka ut en goodiebag för utebliven pressvisning, var verkligen inte något man förväntat sig, hoppas verkligen att man får en inbjudan när det väl är dax för pressvisning igen 🙂

Nu har jag ju mest visat kaffemuggarna men det blir lätt så när man är tokig i kaffe 😉 hahaha, ska få till inlägg om ljusstakarna & kudden oxå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats