josephinesliv

Gröna Lund 30/7-16

Som sagt dagen efter Skansen blev det Gröna lund tillsammans med barnens kusiner & deras mamma, det blev en heldag där & från början var det en hel del folk & vädret var helt ok. Sedan på eftermiddagen/kvällen så kom det någon regnskur men vi hade turen att stå under tak så det gick bra, värre var det kanske för Tindra (kusin) som just då skulle åka fritt fall… Men hon var inte sådär jätte blöt som jag hade trott att hon skulle bli. Det var även kändistätt på grönan på denna lördag, medans Tindra skulle åka fritt fall så stod jag & barnen vid darttavlan för dom hade precis kastat pilar & vem kommer då dit om inte Laila Bagge med sin son. Jag frågade Elika om hon inte skulle fråga om hon fick knäppa kort med henne men det ville hon inte. Sedan så såg vi även Camilla Läckberg & Simon Sköld. Anders Timell var visst oxå där…

Eftersom det var en lördag så skulle det bli sommarkrysset på kvällen, så kanske inte så konstigt att det var en del kändisar där & så var det ju även slutet på prideveckan & pride låten skulle visst sjungas på sommarkrysset. Nu missade jag & barnen hela sommarkrysset för vi var på den andra sidan av grönan då… Men det gjorde inget & barnen hade fullt upp med att åka alla karuseller där… Lyktan (lilla fritt fall) , Nyckelpigorna, Tekopparna, veteranbilarna bland annant.

Men innan vi gick över till den sidan så hade barnen åkt/gått: Lustiga huset, skrattkammaren, blå tåget, kvasten, radiobilarna. Vi försökte oss på att vinna lite choklad & godis oxå men det gick ju inte så bra….

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats