josephinesliv

Hämtat ut min loppiblogbag :-)

SONY DSC
SONY DSC

Idag så fick jag ett sms om att min loppiblogbag från Loppi  fanns att hämta ut & självklart så gjorde jag det, det passade ju super en dag som denna då det regnat hela dagen… Barnen blev lika glad som jag av innehållet & smoothien från Ellas Kitchen med smaken:The Swedish One försvann direkt… Elika hon tog & testade läppbalsam från BurtsBeeSverige & det fick oxå tummen upp.

Jossans Iphone 337

Jossans Iphone 339

SONY DSC
SONY DSC

Filmen Alvin & gänget med titlen: gasen i botten från: Fox Paramount Pictures, sattes i dvd:n på en gång & bjöd på många skratt, båda sa; vilken tur mamma att vi fick den här just idag när det regnar ute & jag kunde bara hålla med, nu såg jag inte hela filmen själv för jag höll på att plocka & fixa med middagen men det jag såg så skrattade även jag.

Jossans Iphone 342

Man fick även med en tandborste från JordanJordan Individual är en billig design produkt för ditt hem & nu kan man även tävla på www.individualbyjordan.com & designa din egen tandborste.

Från Grumme så var det flytande kulörtvättmedel sensitive den är helt oparfymerad vilket är toppen & även att den har låg dosering som skonar miljön.

Från Familyfresh så var det en duschkräm med den underbara doften Melon Crush & nog blev det en crush alltid, när barnen skulle lukta på den så ville båda nästan äta upp den.. haha. Den finns att köpa i dagligvaruhandeln.

Från Softlan Aroma Sensations Inner Harmony Gör så att tvätten känns mjukare & doftar härligt. Jag ska testa denna i morogn när jag ska tvätta.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats