josephinesliv

Hasselbadet idag….

Idag fick det bli Hasselbadet efter mycket prat, gnäll & surigheter här hemma.. vissa ville spela minigolf medans andra ville bada. Så efter mycket övertalning så blev det badet iaf & tur var väl det… Så varmt & härligt att det hade blivit jobbigt att spela minigolf… så det gör vi på onsdag då barnen får sommarlov.

Även fast vissa tyckte det var kul på badet så sas det: jag står ff för vad ville göra & mina åsikter. Vilket är toppen & jag hoppas att denna tjej fortsätter i det spåret <3

Men badade gjorde hon & hade skoj, även jag var i en sväng 😉 vilket inte hör till vanligheterna.. men är det varmt så är det & då är det bara att svalka sig. Det var ok temperatur i vattnet, visst det var kallt på en gång man klev men sedan så redde det upp sig.

Denna kille var inte uppe många minuter åt gången… Så är det oftast, han är ifrån det att man kommer tills man ska gå hem.

Inget bad utan kaffe 😉 & i denna värme fick det bli en kall variant… Jag ska dock föra eget kallt kaffe nästa gång att ha med mig. Vi hade även med oss pannkakor & fruktsallad & tuctuc… perfekt att ta med sig till badet. Nu är vi hemma & tar det lugnt, till middag får det bli grillat 🙂

Vad har ni haft för er idag? Har ni oxå haft varmt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats