josephinesliv

Idrottens dag & Prins Daniels lopp

Idag så drog vi iväg till Hagaparken för där var det idag dags för Prins Daniels lopp & så även Idrottens dag då man hade möjlighet att testa på inte mindre än 56 olika idrotter. Det fanns ponnyridning, ishockey, tennis, fäktning, cykel, basket, för att nämna några av alla 56 idrotter som fanns representerade.

det blev riktigt fint väder & solen lyste när Nick skulle springa sina 2 varv vilket motsvarade 1400 meter, han var riktigt duktig & sprang på rätt bra. Men innan man ska springa så måste man ju värma upp… 😉

Alla barn var så duktig på uppvärmningen & hängde med i rörelserna, själv hade jag inte klarat av det, har liksom ingen koordination 😉 Dessa barn var födda 2009 & det var bra många… Det märktes när dom skulle springa sedan.

Så gick starten & shit säger jag bara, barnen höll verkligen inte igen & satte av i full fart på en gång… När det sedan var dags att springa in mål, så var det ingen mindre än Prins Daniel själv som stod & delade ut medaljer till alla duktiga barn som sprungit.

Nöjd kille med sin medalj, frukt & festis 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats