josephinesliv

Lite vårpepp med Loppi blogbag

Jag fick för en tid sedan hem en blogbag från loppi som denna gång innehöll en DVD, toalettpapper från Edet, Friggs riskakor, produkter från RFSU samt produkter från Yves Rocher. Barnen var snabbt framme & skulle titta på dvd:n det var med Pingvinerna från Madgaskar & den var riktigt rolig, japp jag kikade oxå 😉 Riskakorna från friggs som är det nya varianten som är tunnare & krispigare med smak av Linfrö & Rosmarin samt Hampafrö & Svartpeppar. Jag måste säga att jag föredrar den med linfrö & rosmarin den var riktig god. Den andra var helt ok men inte riktigt i min smak.

Produkterna från rfsu är för intimvård, där rakgelen är genomskinlig & inte heller löddrande för att du ska vart du rakar dig, tummen upp för det! Nice n cool är för att motverka röda prickar som kan uppstå efter rakning.

När det kommer till produkterna från Yves rocher så är krämen den enda som jag använt än så länge men ska ska testa den till håret så fort jag kan =)

Toalettpappaer är alltid något som man använder & det går åt en del i en familj, detta pappret är riktigt mjukt & bra! MAn slipper få ”rivsår” när man torkar sig.. haha

Elika & Nick April-15 059

 

Elika & Nick April-15 061

 

Elika & Nick April-15 062

 

Elika & Nick April-15 063

 

Tack så mycket Loppi för att vi fått testa dessa produkter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats