josephinesliv

Loppi blogbag- Höstkids

Jag hade turen att få hem en loppi blogbag för ett tag sedan & det var riktigt bra saker i den, saker som man verkligen kan få nytta av nu när hösten är på ingång..  För vem blir inte förkyld på hösten? alla behöver nog lite påfyllnad av vitaminer & då främst d-vitaminer nu när man kanske inte kommer kunna njuta av solen lika mycket. Eller varför inte bara kunna krypa upp i soffan med barnen & läsa en spännande bok, eller få lite inspiration till middagen. Hårlöss har ju en tendens att komma nu vid skolstart & vad passar inte bättre inte skydd mot dom??? Att kunna ha en liten flaska med handdesinfektion i väskan är ju oxå toppen.

Elika & Nick Sep-15 148

 

Acrilex Kidszoo:  Tuggisar i form av kaniner med kalcium och vitamin D. Välsmakande och lätta att äta. Med naturliga aromer och färger, smak av apelsin och jordgubbe.

Elika & Nick Sep-15 149

Coldzyme Munspray är unikt eftersom det verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. ColdZyme Munspray är enkel att använda och verkar genom att bilda en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme Munspray reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

Tukanförlag- Camilla LäckbergLejonjakten, den handlar såklart om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning & trixande. Denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset & vrålar att han har sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte en Super-Charlie….

Santa MariaAsian Wok  Soy & Sweet  Chili. Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili.

Asian Paneng Red Curry. Paneng är en av de mest välkända och älskade thailändska maträtterna. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen. Blanda kokosmjölk, kyckling och valfria grönsaker med kryddblandningen.

CCS Healthcare AB: Dax Alcogel Sweet Raspberry. Är en återfuktande handdesinfektion med en doft av söta sommarhallon. Den är effektiv mot bakterier & många typer av virus som t. ex. Förkylningsvirus, influensavirus.

Linicin Prevent Spray bör appliceras varje morgon under högriskperioder, t.ex. i början av en skoltermin. Den mängd spray som behövs beror på hårets längd och typ, en flaska rymmer ca. 30 doser. Sprayen har visat sig vara effektiv i åtminstone sju timmar. Kamma håret Innan du använder Linicin Prevent, för att kontrollera att det inte finns några löss.

  • Spraya Linicin Prevent på torrt hår, och se till att allt håret täcks. Undvik kontakt med ögon eller andra slemhinnor.
  • Spraya igen när du har simmat, duschat, borstat håret intensivt eller gjort något annat som kan avlägsna sprayen.

Kan användas av vuxna och barn från 2 år.

Tack så mycket LOPPI för att vi har fått testa dessa produkter! Alltid lika skoj!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats