josephinesliv

Loppi Blogbag Nystart

För några dagar sedan så fick jag hem en loppi blogbag  från härliga loppiOm det var bra saker med? absolut det tycker jag verkligen. Hela familjen hittade sin favorit tror jag 😉 Elika hon knep riskakorna från Friggs direkt, jag hade tur som fick smaka en eller två… dom här riskakorna är tunnare, krispigare. Elika tyckte att dom smakade popcorn. Jag själv fastande för teet även det från Friggs det var ett rooibos te med smakerna blåbär & acai. Det är koffeinfritt & passar utmärkt att dricka på kvällen, jag har dock druckit det när som helst så detta paket tog slut rätt fort.. haha. I morse testade jag det nya vitaminbruset  oxå det från Friggs, som heter Sockerbalans & är en väl sammansatt blandning av vitaminer & mineraler. Det smakade riktigt gott & som namnet lyder så sak det såklart minska sockersuget & det är ju ett +.

Nick han var snabb som sjutton att ta multivitamin tabeletterna från KidsZoo dom har vi testat någon gång innan så han kände igen burken direkt & sa – Mamma dom här är ju supergoda!! det bästa är ju att dom innehåller inga konstgjorda sötningsmedel & det är bara naturliga färger & aromer. Han var även snabb att vilja testa fruktstängerna från Castus, dom fick väl inte jublande gensvar från denna grabb. Men så kan det vara ibland inte alltid som man kan gilla allt. Jag har inte hunnit testa dom själv, ska nog ta med mig några på lördag när vi ska åka tåg.

Ekomüsli, den har vi inte testat ännu det får bli till frukost här någon morgon.

Blutsaft nja vet inte riktigt vad jag tycker om detta…. Drack det i morse & det smakade järn i munnen…. Ska såklart ge det någon dag till, jag tror att jag skulle må bättre av det…

Elika & Nick Feb-15 008

 

Elika & Nick Feb-15 003

 

Elika & Nick Feb-15 011

 

Jossans Iphone 052

 

Jossans Iphone 055

Jossans Iphone 059

Jossans Iphone 065

 

Elika & Nick Feb-15 012

 

Elika & Nick Feb-15 014

 

Tack så mycket Loppi för att vi får testa olika produkter.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats