josephinesliv

Loppi event- Höststart

Ibland så händer det att jag kommer i väg på event antingen med eller utan barn… Förra lördagen var det dax för Loppi event -Höststart, det låter kanske deppigt men det var det inte, med Lina Hedlund som konferencier kan det inte bli annat än bra. Zillah & Totte  från tv4 premuim var på besök liksaå mathem.se vilka jag numer kommer beställa min mat ifrån när man fick reda på hur många timmar/per man tillbringar i matbutiker i stället för sina barn så är inte svaret så svårt… mathem kan dem… Att dem sedan säljer 20% ekologiskt medans alla andra säljer ca 4% säger oxå en del… Så in på mathem`s sida för kika ni med… Sedan var det modevisning med Me and i, the flagship company,polarn & pyret bla.. Så sjukt fina kläder… Vill ha all!!! Ullmax var där, Tallink silja , case app, barnskospecialisten.

Att man sedan får träffa så mycket nya människor är kul!! Älskar mingel, även fast jag kanske inte är den som direkt pratar med alla… Kom fram om ni känner igen mig! Jag är inte farlig.. haha

LoppiHöststart Aug-14 002

 

LoppiHöststart Aug-14 003

LoppiHöststart Aug-14 014

 

LoppiHöststart Aug-14 020

 

LoppiHöststart Aug-14 031

 

LoppiHöststart Aug-14 044

 

LoppiHöststart Aug-14 049

 

LoppiHöststart Aug-14 051

 

Härlig goodiebag som alltid!  Tack så mycket Loppi för att jag fick komma på detta event, det kickade i gång hösten på ett bra sätt!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats