josephinesliv

Lördag= ParkenZoo med Loppi

I lördags så var det då dags för ParkenZoo i Eskilstuna att slå upp sina dörrar för säsongen & vi hade turen att vara inbjuden till denna premiär av härliga Loppi 🙂

Vi hade tur med vädret också, till en början var det riktigt fint med sol men sedan blev det lite blåsigt men vi slapp regnet & vädret gjorde oss inget. Barnen sprang fort som sjutton mot djuren så vi började att kika runt lite där innan magen kallade på lite mat & då var det ju tur att det serverades hamburgare som man fick lägga på själv vad man ville ha. Det fanns allt från ketchup till dressing, sallad, m.m….

När vi hade ätit klart så var barnen snabba mot djurparken igen, för det fanns ju massor med olika djur att kika på som inte finns på skansen. Så detta gillade båda riktigt mycket, kul att läsa på alla skyltar som var vid djuren också så man kunde lära sig lite mer.

Alltså dessa uttrar gud vad dom lät… Det hade jag inte förväntat mig & inte barnen heller.. haha

När Eika satte sig ner så kom denna bagge emot henne & då började hon prata med den& som svar tillbaka började han bajsa framför henne.. haha. Elika bara; -Mamma, vet du den där bara började bajsa så fort jag började prata med honom.. haha, vi skrattade så vi höll på att dö…

Sedan ville barnen åka lite karuseller så vi gick dit. Nick hade kikat in krokodilsafarin, så den ville han åka…

Sedan gick vi & fikade lite, eller barnen åt glass & jag drack kaffe. Barnen fick även en varsin goodiebag & ballong med sig hem.

Stort tack Loppi & ParkenZoo för att vi fick komma 🙂

Dessa svansar som var med i goodiebagen blev en hit för båda barnen 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats