josephinesliv

Mysig söndag på Skansen

Igår så åkte vi till Skansen tillsammans med Fia & hennes barn, det var familjedag med Coop & det innebar  även fri entré om man nu är medlem. Så vi gick in gratis allihopa vilket ju är perfekt.

Det var helt ok väder, vi slapp regnet & det var ju tur. Fast man varit på Skansen en hel del så är det mysigt att gå omkring där & kika. Nick ville gå in & kika i ett av husen där man fick se hur dom bodde förr i tiden. Han tyckte nog att det var rätt intressant för när den äldre kvinnan där inne började prata, så stod han tyst & lyssnade.

Han fick sig nog en riktigt tankeställare att vissa förr i tiden endast hade ett stort rum & där både åt & sov man. Sedan fick han syn på leksakerna som barnen hade förr & det tyckte han också var intressant.

När vi gått därifrån & gick vidare så hittade Nick ett ställe där man fick tälja sig en barkbåt & det ville han såklart testa på. Det var nog inte så enkelt som han trodde att det skulle vara men han fick till det med lite hjälp av en äldre herre.

Efter detta så var det dags för en fika stund, det var något vi alla kände att det behövdes. Så fram med plättar, kakor, smörgås, varmchoklad & kaffe.

Den när man vill knäppa kort kort på tokfia 😉

Det är mysigt att fika ute.

Sedan så gick vi mot lill-skansen & efter det till dom andra nordiska djuren.

Det blev som sagt en riktigt mysig dag som avslutades med hemmagjorda pizza  & pippi långstrump. En helt ok söndag måste jag säga.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats