josephinesliv

Nicks 8-årsdag med fidget spinnertårta

Så har då våran minsting  i familjen äntligen fyllt 8 år… Som han hade väntat & längtat efter denna dag… För det var faktiskt förra torsdagen som han fyllde år. På morgonen så blev det såklart sång, paket & frukost på säng som alltid när någon här hemma fyller år.

Det fanns inte mindre än 2 st radiostyrda bilar i paketen från oss, så blir det när pappan i familjen får välja 😉 Nick blev riktigt glad. Sedan blev det till att fixa inför kalaset för kompisarna som skulle vara på förmiddagen. Så det plockades fram en del kakor bullar, fixades med en fruktbricka & så gjorde jag även några minimuffins med frosting på. Tårtan var redan klar & stod i kylen.

När alla kompisarna sedan kommit så blev det fika, springa ute & leka, öppna presenter & så skulle då tårtan plockas fram… Jag var inte helt nöjd men det var Nick & det är ju huvudsaken, det var lite saker som jag hade behövt gjort annorlunda på tårtan eller rättare sagt jag hade behövt lite mer sockerpasta men men….

Så mysigt att kunna ha kalasen ute i det härliga vädret, för som alltid så är det strålande sol & riktigt varmt när Nick fyller år….

Sedan på eftermiddagen så blev det ännu mer firande med barnens faster Nazi m. familj,  min lillebror Jack & hans lilla familj samt Fia & hennes två barn & även Arman kom.

Så då blev det grillat till middag & sedan blev det mer tårta & fika 😉

Han sa sedan på kvällen att detta hade nog varit hans bästa dag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats