josephinesliv

Regnkläder & gummistövlar

Alltså vad barnen växer båda två… Nu när skolan börjat så behövs det uppdateringar i klädväg & båda mina barn var i starkt behov av regnkläder…. Inte det roligaste att köpa men ett måste, med tanke på att dom är ute avsett väder på rasterna… Så denna gång blev det faktiskt inhandlat regnställ till båda från stadium. Pris per set var 299kr. Ett riktigt bra pris måste jag säga, nu hoppas jag bara att kläderna håller ett tag 😉 Snart är det höst på riktigt & då kommer det behövas överdragsbyxor & skaljackor & om vi nu har tur så är det endast överdragsbyxor som behöver köpas till Nick men jag måste kika på det….

Jossans Iphone 109

 

Jossans Iphone 110

 

Mörka färger…  Dessa färger passade barnen perfekt! Nick tyckte att hans byxor var för långa när han såg dom men så provade han dom & vips så var dom helt ok i storlek.. haha

Jossans Iphone 113

 

Gummistövlar behövs även det såklart & båda barnens fötter verkar ha växt på bra i sommar oxå för där behövdes det oxå uppdateras…. Hade sett att Ica Maxi hade gummistövlar för 99kr/par, så tänkte kika på det men så idag när vi var där så hittade jag dessa på stövlar på bilden här ovanför & dom skulle kosta 69kr/par vilket är riktigt billigt, när jag sedan ”blippade” in dom så stod det 49kr/par 🙂 Ja jag vet att dessa kommer säkerligen inte räcka hela säsongen men då får det bli så. Om det händer att dom läcker/går sönder får vi köpa nya helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats