josephinesliv

Ryggsäckar till barnen

Barnen har fått nya ryggsäckar, dels är det ju snart vare sig man vill eller inte skolstart & nu har vi två skolbarn!! Hur hände det??? Jag hinner liksom inte med & jag tror nog dem flesta med barn kan hålla med om att tiden går ruskigt fort…. Hur som helst, det var ju ryggsäckarna det skulle handla om…

Jag & Elika cyklade ner till centrum för att växla in lite pengar & kika på lite små saker som kan vara bra att ha med sig & såklart ville hon gå in på BR leksaker & kika. Då kom vi ju på att hennes ryggsäck slängde jag här i början på sommaren för den var utsliten & lite småtrasig. Så hon hade inget att packa ner sina saker i som hon vill ha med sig på planet. Hon stod längde & valde men till slut så fastnade hon för Anna & Elsa på från filmen frost vad annars liksom..hahaha.

Nick ska ju även han börja i skolan till hösten & behöver då en ryggsäck & eftersom han inte var med ner så fick Elika välja till honom & då blev det en med Ninjago motiv på, jag behöver knappast säga att han blev glad va? Alltså från ingenstans så handlar allt om ninjago… Så nu har båda varsin ryggsäck till skolstart samt till semestern! Tummen upp på det tycker jag!

Jossans Iphone 060

 

Ninjago ryggsäck: 299kr & Frost ryggsäck 269,90kr på BR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats