josephinesliv

Skolavslutning 12/6-19

Så var dagen, som dem längtat efter denna dag. Det var inte alls svårt att få upp barnen. Frukost intagen & fått sig avslutningskläderna så var det dax att fixa presenter till deras lärare. Det blev olika småkakor som jag har bakat här under veckan som vi slog in i cellofanplast & så snören runt med ett lite ”brev” som dem skrivit själva.

När jag knäppte kort på dem här hemma lyste solen men den försvann lika fort som kom in på skolgården… Väl där så var det dax för f-åk3 att ha sin skolavslutning, det var sång & även prat från rektorn, när det var klart så skulle Nicks klass träffas i klassrummet för avslut. Då kom åk4-9 för sin avslutning. Sång framförd av musikklasserna, även prat av rektorn här såklart. Tror det eller ej men det sjöngs även svenska nationalsången eller nordens sång som dem presenterade den.

Väl hemma igen så blev det lunch & lite annat fix, bland annat en kladdkaka som har blivit tradition här hemma när det är skolavslutning. Jag själv är uppväxt med jordgubbstårta men då ingen av barnen är så förtjust i tårta så blir det kladdkaka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats