josephinesliv

Smartphoto

För en tid sidan hade jag turen att få en värdekod från loppi som gällde hos smartphoto så jag passade såklart på att framkalla varsin bild på barnen på canvas, bilderna blev jättefina & jag är riktigt nöjd. Jag kan säga att jag redan nu vill framkalla fler bilder på barnen, och då tror jag att det faktiskt blir ett collage från våran semester i somras. Innan jag kunde beställa min canvas strulade det med min kod så jag hörde av mig till smartphoto & jag fick svar direkt, sånt gillas, nu hade jag tur & fick det & funka när jag gjorde ett nytt försök. Snabb leverans var det oxå, det gick mycket fortare än det som stod i bekräftelse mailet. Sedan gör ju smartphoto inte bara canvas utan du kan även beställa fotoböcker, kalendrar, julkort & mycket mer. 

jossans iphone 067

 

Nu ska bara dessa fina tavlor få komma upp på väggen oxå… Har inte riktigt bestämt än vart dem ska sitta… Klurar liksom på det.. haha

Så jag säger bara, har ni inte kikat in på smartphoto redan så gör det 🙂 Jag kommer som sagt göra en till beställning från dem!

Tack så mycket både Loppi & Smartphoto för värdekoden så jag fick chansen att testa någon av alla era produkter!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats