josephinesliv

Söndag 27/5-18 = Morsdag

Sista söndagen i maj är ju som bekant morsdag, mina små älsklingar kom med frukost på sängen. Det enda jag sagt att jag önskade mig var, kaffe på sängen & det kom dom med. Det räckte gott & väl för min del, jag är ju lite av en kaffeoholic kan liksom inte vara utan kaffe… Att dom sedan hade gjort egna fina morsdagskort blev ett stort +

Som ni ser på bilden så finns det även en saftbehållare eller vad det heter med tappkran.. Den har jag gått & kikat på rätt länge men aldrig kommit längre än så… Så jag är mer än nöjd med denna dag. Efter detta så blev det jobb hela dagen… Väl hemma igen så fick man sig ett glas rosé & grillade hamburgare så gott! Smakade riktigt bra i värmen.

Till min mamma så hade jag skickat ett blombud & det hade fick jag bildbevis på att hon hade fått ❤️ Sån tur att internet finns & man kan fixa blombud när man inte själv kan vara på plats.

Så tack interflora för att ni gör detta möjligt! Se sån fin bukett min mamma fick ❤️ detta är absolut inget samarbete utan helt enkelt mina tankar & åsikter om detta företag. Jag kommer säkerligen använda mig att detta igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats