josephinesliv

Sushi & bio!

Ja båda barnen visste vad som gällde idag efter skolan, vi skulle åka till mall of Scandinavia & gå på bio samt äta middag där. När vi kom fram så började vi med att kika i affärer & få var det såklart disneystore & legostore som barnen ville till.

Jossans Iphone 154

Jossans Iphone 153

Vi passade även på att handla till framtida kalas som barnen är bjudna på. När det var klart så gick vi till restaurang Neko som har sushi, dumplings & lite andra rätter, vi var där för sushin 😉 Elika ville som vanligt ha endast räkor & Nick endast lax medans jag tar blandat. Maten var bra & fick tummen upp, efter vi ätit så gick vi faktiskt till Ica & barnen köpte dricka & godis till bion 36kr slutade den notan på haha den hade nog blivit bra mycket dyrare om vi köpt allt på bion.

Jossans Iphone 145

 

Jossans Iphone 139

 

Jossans Iphone 136

 

Jossans Iphone 130

 

Jossans Iphone 133

 

Jossans Iphone 142

 

Jossans Iphone 132

Vi såg Den gode dinosaurien & jag måste säga vilken härlig film, den var både rolig & lite sorlig, båda mina barn grinade lite. Har ni inte sett den så gör den. Den får helt klart 5/5.

Jossans Iphone 150

 

Jossans Iphone 151

 

Jossans Iphone 164

Att åka hit en fredag eftermiddag var helt ok, det var inte alls mycket folk & inga problem att hitta någonstans att äta, det här kommer vi garanterat göra om & biosalongen var riktigt mysig, sköna stolar.

Barnen ville ha varsin frapino från starbucks in vi åkte hemåt

Jossans Iphone 172

Jossans Iphone 174

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats