josephinesliv

Testagram.se

Jag har sett en tid att flera stycken har fått hem en box från testagram så självklart ville jag oxå testa detta 😉 Så jag fick hem min första box i mars. Det fanns verkligen en hel del smått & gott.

Jossans Iphone 003

 

Ja ni ser ju själva på bilden, det var inga dåliga saker. Nu är detta ingen ”gratis” box utan man betalar 99kr /box.

Sköljmedlet från Comfort  har jag inte hunnit testat än men luktat på det & det luktade riktigt gott så jag tror att det blir bra, vad sägs om Kaprifol & sandelträd, det känns som sommar för mig!

Superfruit Raw Protein Bars den med kokos & citron.. Detta var ingen höjdare, jag brukar gilla sånt här men denna kunde jag bara inte äta, vet inte riktigt vad som gjorde att jag inte gillade den…

Jossans Iphone 017

 

Jossans Iphone 018

 

Elika tyckte inte heller att det var någon höjdare… Så den hamnade faktiskt i soporna efter den här bilden…

Mörsjö Deli Nachos, dessa tog Elika direkt & öppnade sedan satt hon åt, åt & åt 😉 Hon gillade alltså dom jätte mycket så dessa kommer vi garanterat att köpa hem. Jag hann smaka en.. hahaha Jag skulle lätt kunna ha dessa till tacosen i stället för dom andra man köper så tummen upp från oss.

Jossans Iphone 010

 

Jossans Iphone 012

 

Jossans Iphone 015

 

Läkerol Denta Fresh Det här var något som föll Nick i smaken, han tog dom & sedan var dom borta.. haha Jag fick smaka en här oxå tror jag 😉 Han sa att dom var bra för halsen.. Så jag gissar på att han tyckte att det var halstabletter…

Jossans Iphone 022

 

Jossans Iphone 021

 

Viva Lakrits Kristaller Det här en mjuk sötlakritskola så den faller tyvärr inte mig riktigt i smaken då jag är en tjej som föredrar saltlakrits. Det som gjorde att det kändes lite ”lyxare” var att dom var inslagna i papper.

Risenta Havremjöl Jag har inte använt detta mjöl ännu, får se om det blir något bak nu i helgen eller om det blir till veckan.

Twinings Söderte Nog för att jag är en kaffe älskare men jag dricker faktiskt lika gärna te 😉 Detta söderte var riktigt gott. Ett svart te smaksatt med bär, vanilj & blommor. Så tänk en kväll/dag när regnet smattrar på fönsterrutan & man kan krypa upp i soffan med stor kopp te & läsa en bok med gott samvete.

Jossans Iphone 049

 

Så ja i denna box fanns det saker som vi både gillade & saker som vi tyckte mindre bra om men så är det ju när man får testa saker, det är inte alltid man gillar allt. Vi ser framemot nästa box!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats