josephinesliv

Testfamilj för Pinepeak sparkcykel, tack jollyroom

För ett tag sedan nu så fick jag hem en sparkcykel från Jollyroom som barnen skulle få testa & säga vad dem tyckte om den. Jag kan ju säga så mycket som att innan jag ens hunnit med att öppna paketet så var dem så glada & när dem såg vad som låg ja då var jag nog världens bästa mamma för en stund 😉 Nick han tog på sig hjälmen & skulle ut & testa denna trick sparkcykel innan jag ens skruvat ihop den. Väl ute så hoppade, snurrade han med denna sparkcykel. Den har blivit väl använd kan jag säga. Elika hon var oxå snabb med att ta på sig hjälmen för att springa ut & få testa den.

Elika & Nick Maj-15 001

 

Elika & Nick Maj-15 006

 

Elika & Nick Maj-15 002

Jag trodde att dem kanske skulle bli oense om den men faktiskt inte utan dem har turats om väldigt bra. Så sparkcykeln som jag pratar om heter Pinepeak sparkcykel så går ni i tankar på att införskaffa en sparkcykel så rekommenderar vi verkligen denna! Barnen använder den som gott som dagligen, Elika när hon använder så sparkar hon på som vanligt medans Nick mest försöker lära sig nya tricks. Så den är användbar till det mesta 🙂 Så av oss får denna 5/5 solar.

Elika & Nick Maj-15 015

 

Elika & Nick Maj-15 016

 

Elika & Nick Maj-15 022

Elika & Nick Maj-15 011

Det finns fler bilder på min instgram: @mammajossan.se

Stort tack till Jollyroom för att vi fick denna möjlighet att testa/recensera denna sparkcykel, den är verkligen tiptop & barnen är mer än nöjda 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats