josephinesliv

Tomtenatta i Väsbycentrum

Ikväll så var det då dax för tomtenatta i väsbycentrum, butikerna brukar ha lite bra erbjudande & så brukar det även komma artister & uppträda. Jag hade sett reklam för vilka som skulle komma & det var liksom ingen som var jippi så jag hade inte ens tänkt på att fråga barnen om dom ville gå. Men ibland är ju sociala medier bra 😉 där fick jag reda på att Gabriel från idol skulle komma & då sa jag till barnen & Elika skrek rakt ut ja!! Jag vill ner & se honom. Så sagt & gjort, vi gick ner efter Nicks träning & där mötte vi upp Carro & barnen. Vi stod såklart så långt fram vi bara kunde.

När Gabriel sjungit klart så skulle det såklart inhandlas affisch & knäpp kort med honom. I år måste jag säga att det var så mycket bättre ordnat än i fjol. Vi stod knappt 15 minuter i kö. Barnen så nöjda & glada.

Nu håller vi såklart tummarna för att Gabriel tar sig vidare till globen & idolfinalen den 8/12. Det barnen inte vet är att vi kommer vara på plats & se finalen. Det tackar vi mamma/mormor för, en toppen julklapp om ni frågar mig. Upplevelser är det bästa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats