josephinesliv

Vitaminboost!

Om det är något man behöver nu denna årstid som verkar vilja regna bort, iaf här nere i upplandsväsby så är det en vitaminboost, ja barnen äter frukt men visst är det bra att kunna göra sin egna juice av färska frukter som man har hemma. Både i går & i dag så har vi gjort färskpressad juice här hemma med massa frukter. Elika hon vill bara ha apelsiner i sin medans Nick han tar alla frukter som vi har. Idag så fick det även följa med lite broccoli i & det märktes inte smakmässigt. Så nu ska det laddas upp med mer frukt än vanligt här hemma så vi kan ”juica” när & hur vi vill 🙂 Om ni gör egen juice hemma vad brukar ni ha i?

Jossans Iphone 069

 

Jossans Iphone 070

 

Jossans Iphone 071

 

Här är Elikas apelsinjuice 🙂

Jossans Iphone 072

 

Här är Nicks blandjuice med allt från äpple till broccoli.

Jossans Iphone 074

 

Jag gjorde oxå en blandjuice, den blev riktigt god & kändes fräsch! Nu ska det inhandlas rödbeta, morot, ananas, mango & många fler olika sorter bland frukt & grönt som man kan tänkas ”slänga” sin juice.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    Wow vad grym du är som kan göra egen juice! Jag brukar aldrig göra egen faktiskt, man borde ju det. men jag gör bara smoothies, dricker egentligen bara vatten överlag när jag inte lever på kaffe.. ja jag vet, inte alls bra. :/ Men ska nog ge mig in på juice också. ?

stats