josephinesliv

Womsaboxen- Back to work!

Hej på er!

För ca 2 veckor sedan så fick jag besök av fina Aja & Sarianne som kom & lämnade denna härliga womsabox fylld med massor av härliga produkter i. Ni ska inte tro att jag fick ha sakerna för mig själv… 😉 Utan barnen var rätt snabba på att ta vissa saker… Nick han tog drickan som var en loka & inte vilken loka som helst utan den nya loka crush med smak av apelsin, jag hann inte ens med att smaka en liten slurk.. haha. Han gilalde den iaf & gav den tummen upp.

Elika hon skyndade sig att ta massageborsten från Hannakaffepanna, den är tillverkad av naturligt gummi & trädslag från hållbara odlingar, jag har oxå hunnit med att testat den & det var riktigt skönt att massera sig med den.  Hon var även snabb att ta håroljan som kom från Rapunzel of sweden,  håroljan ska jag ta tillbaka från lilla fröken här hemma & använda själv 😉 & om hon är snäll får hon oxå använda den.. haha.

Från Belvita så kom deras frukostkex Golden oats, för mig som inte är sådär superduktig på att äta frukost så passar dessa perfekt. Jag kommer garanterat att köpa några fler sorter av dessa kex att ha hemma.

Från Linas glädjeyra var det både pappersugrör & instagramskyltar. Sugrören är redan slut här hemma då det dricks smoothie varje dag, instagramskyltar har inte kommit till användning till än. Kika in på sidan för det finns hur mycket som helst där till kalas, bröllop, babyshower… m.m

Från Kungmarkatta kom det ett Te från märket Clipper. Det te jag fick i min box heter Clipper Wiild Berry Infusion vilket har en smak av vilda bär & det innhåller även lakritsrot vilket jag som älskar lakrits blev väldigt glad över, jag har snart druckit upp detta te så jag måste ut & leta nytt 🙂 Hur bra låter inte detta: Te från Clipper är alltid rent och naturligt, och inte en enda konstgjord ingrediens används. Naturligt, rättvist och gott.

Tack Aja & Sarianne för att jag fick hem denna box med så bra produkter i.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats