josephinesliv

Womsaevent & bloggskola på O´learysMoS

Inlägget innehåller arbetsprover

Förra lördagen så var jag iväg på ett event med denna härliga bloggportal, så alltså ett Womsaevent 🙂 som innehöll bloggskola om marknadsföring & sociala medier som Jenny som driver bloggen Deers höll i. Vart var vi då kanske ni undrar 😉 Som rubriken lyder så möttes vi upp utanför O`learys i mall of scandinaiva, Sjukt stort är det måste jag säga, vi höll till i ett eget rum där.

Här är fina Jenny som lärde oss en hel del om marknadsföring, marknadsföringlagen & sociala medier. Så nu vet jag hur jag ska göra, inte för att min blogg är stor där ute i bloggdjungeln men visst dyker det upp ett & annat PR-utskick & någon goodiebag här oxå i bland & då är det ju toppen om man har koll på hur man ska göra så att det blir rätt redan från början.

 

När själva bloggskolan var klar så var det dax för nästa aktivitet vilket var äventyrsgolf även det finns på O´learysMoS fast det var på andra sidan, så vi gick över dit, där fanns det allt möjligt att göra, som bowling, biljard, äventyrsgolf & en del annat, perfekt ställe att ta med familjen. Jag kan säga att mina barn blev avis när jag sa vad gjort.. 😉

womsaevent2

Bilderna är lånade från Aja & Sarianne.

Vi blev indelade i lag när vi skulle spela & jag var med Jenny & Hanna, det var inte så lätta banor men skoj hade vi, det hela var visst en tävling oxå & jag kan säga att det gick ju inte hela vägen för oss. Nettan var det som tog hem vinsten 🙂 & så gjorde även hennes lag, Grattis till er tjejer 🙂

När vi var klara med golfen så var det dax att äta… Alltså vilken buffè…. Det fanns allt, så visst hamnade det en del på tallrikarna, för att inte tala om efterrättbordet….

Så kul att lära känna nya tjejer & det är verkligen ett härligt gäng som bloggar här på Womsa. Länkar till alla som bloggar på denna härliga portal hittar ni här —-> WOMSABLOGGAR.

Nu kan man ju tro att kvällen tog slut precis här men det gjorde den inte… För efter vi ätit så började Aja & Sarianne dela ut goodiebags… Vi fick med oss 4st goodiebags fullproppade med arbetsprover från en mängd olika företag. Snacka om att känna sig bortskämd, det var riktigt bra produkter.

goodiebags

Mer om alla dessa olika produkter kommer komma upp olika inlägg här på bloggen. Jag kan säga att tubscarfen från maxmorra, den la Elika beslag på 😉

Bakmåtten från Orthexgroup har vi oxå redan använt & dom är enkla att använda & riktigt bra att det är långa skaft, tummen upp för det.

jossans-iphone-3660

Tack Aja & Sarianne för ett grymt ordnat womsaevent, ser redan framemot nästa.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats